Rendeld meg MOST!+36 20 911 1999
Póló ami összeköt
Garanciát vállalunk a mosolyért! Itt nincs több ezer póló! Munkatársaink minden fél évben kiválogatják a legjobb és legtöbbet eladott pólókat, így garantáljuk:
Te veszed a legjobb ajándékot!

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Tisztelt Vásárlóink!

Ön a regisztrációval és a megrendelésének elküldésével a  internetes áruházának vásárlója lesz. Kérjük, hogy vásárlás előtt szíveskedjen gondosan áttanulmányozni az alábbi szabályzatot, mert az abban foglaltakat rendelése elküldésével egyidejűleg elfogadja!

A szerződés tárgya:

A  honlapján működtetett internetes áruházban található valamennyi árucikkek tulajdonságairól, jellemzőiről az egyes termékek oldalain tájékozódhatnak részletesebben.

Vételár, fizetési feltételek:

Az árucikkek mellett feltüntetett vételár (bolti ár) tartalmazza az általános forgalmi adót is. Állandó és időszakos kedvezményekről valamint kiemelt akcióinkról az akciók menüpontban tájékozódhat.

Személyes átvétel esetén a vételárat az áru átvételekor kell az Ön által kiválasztott boltunkban megfizetni az eladónak.

Kiszállítás esetén a vételárat és a szállítási költséget készpénzben az áru átvételekor kell megfizetni az áru átadójának (GLS futár). Az áruval küldött számla tartalmazza a szállítási költséget is áfával együtt.

Szállítási feltételek, határidő:

Házhozszállítás választása esetén (Házhozszállítást kér négyzetét bekattintva) 2-3 munkanapon belül 9-17 óráig szállítjuk ki GLS Csomagküldő Szolgálattal. Amennyiben a csomagot megrendelő nem veszi át futártól, a szállítási költség abban az esetben is számlázásra kerül.

Az utánvétes díjszabást a szállítási feltételek menüpontban találják.

Átvétel a boltjainkban választása esetén a 1-2 napon belül elviheti az Ön által kiválasztott boltunkból 9-16 óra között.

Az áruház fenntartja annak a lehetőségét, hogy hirtelen beállt készlethiány esetén nem, vagy csak részben teljesíti a beérkezett rendeléseket. Erről tájékoztatja minden esetben a megrendelőt.

A vásárlástól való elállás joga:

A megrendelt árucikkek kézhezvételétől számított 14 napon belül a vásárlónak joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben az áruház visszatéríti a kifizetett vételárat, legkésőbb az árucikk sértetlen állapotban való visszasadását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, továbbá az árucikk visszajuttatásának költsége is a vásárlót terheli. Az utánvétellel vagy portóval feladott csomagokat technikai okokból nem áll módunkban elfogadni.

Minőségi garancia:

Áruházunk a továbbiakban is mindent megtesz annak érdekében, hogy minőségileg kifogástalan termékeket értékesítsen. Előfordulhat azonban, hogy a megrendelt árucikk rejtett hibás, vagy a szállítás közben megsérül. Ilyenkor a számlával együtt visszaküldött hibás árut (visszajelzés után GLS Csomagküldő Szolgálat hozza el) az áruház - beleértve a kézbesítési díjat is - díjmentesen kicseréli. Abban az esetben, ha a csereterméket nem tudjuk azonnal biztosítani, a visszaküldött termék vételárát elküldjük az Ön címére.

Tájékoztatás, hírlevél:

Új termékeinkről, akcióinkról az Ön által megadott e-mail címre tájékoztatást küldünk. Amennyiben nem tart rá igényt, kérjük jelezze ezt a  e-mail címén.

Adatvédelem:

A honlap és áruházunk birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag az áruház látogatásával és a vásárlással kapcsolatos célokra használja fel. Azokat harmadik félnek semmilyen formában nem adja át.

 (termékeink szövegei védelem alatt állnak)