Rendeld meg MOST!+36 20 911 1999
Póló ami összeköt
Garanciát vállalunk a mosolyért! Itt nincs több ezer póló! Munkatársaink minden fél évben kiválogatják a legjobb és legtöbbet eladott pólókat, így garantáljuk:
Te veszed a legjobb ajándékot!

Fizetési információk

A kiszállított termék ellenértékét négyféle féle módon egyenlítheti ki:

  • Készpénzben, az áru átvételi ponton történő átvételekor. Az áru átvételekor történő fizetés választása esetén Ön a Szolgáltató üzlethelyiségében fizeti meg a termék vételárát készpénzben a Szolgáltató vagy megbízottja részére. Készpénzes fizetésre magyar forintban (HUF) van lehetőség. A termék átvételére Ön kizárólag a fizetést követően jogosult. Kártyás fizetési módot ügyfeleink részére nem biztosítunk.
  • Készpénzben, utánvéttel az áru kiszállításakor. Ezen fizetési mód választása esetén Ön a terméke vételárát a kiszállítást végző és a Szolgáltató által megbízott futár részére fizeti meg a termék átvételekor.
  • Előre történő BANKI ÁTUTALÁSSAL (Kérjük, hogy az átutalás megjegyzés rovatában a megrendelés számát mindenképpen tüntesse fel!) Önnek lehetősége van a banki átutalásos fizetési mód választására mind kiszállítás, mind személyes átvétel esetén is. Ebben az esetben Ön köteles a megrendelés szerinti végösszeget (a termék vételárát, kiszállítás esetén a szállítási költséggel együtt) a Szolgáltató [ K&H Bank-nál vezetett 10401914-00022012-00000005 számú bankszámlaszámra, kedvezényezett: Nextprint Kft. ] a kérdéses összeget átutalni. Előre utalás esetén Ön a megrendelt termékek átvételére csak az átutalás jóváírását követően jogosult.

 

Az előre történő utalás esetén, amennyiben a kiszállított áru értéke kisebb, mint a megrendeléskor fizetett összeg (pl. valamelyik tételt nem tudta Szolgáltató biztosítani és erről Szolgáltató ügyfélszolgálata egyeztett Önnel), úgy Szolgáltató a különbözetet haladéktalanul visszautalja az Ön részére.